vrijdag 10 september 2010

Het Dak (deel 23) - De verdiepingsvloer 2

Alweer een dag verder. Vandaag stond in het teken van het leggen van nieuwe balken. Alle balken zijn nu geplaatst. Aan één zijde van de bovenverdieping wel te verstaan. Het plan is om eerst de ene kant van de bovenverdieping volledig af te maken, de kids te verhuizen naar boven en vervolgens aan de tweede helft te beginnen.

En zo ziet dat er uit nu alle balken liggen. Er liggen er nu zo'n zestig stuks in.


Morgen gaan we de muurtjes tussen de balkeindes opmetselen en nog wat kleine afrondende werkzaamheden. Als dat klaar is volgt de rest van de underlayment-platen.

3 opmerkingen:

Burgertjes zei

Als de platen liggen heb je een party centrum met dansvloer boven hi hi hi
Ziet er goed uit ik ben erg nieuwsgierig naar het eind resultaat.
Heb je geen bouwtekeningen op je computer hoe de indeling wordt???
groetjes Arina

Nichie Carla zei

Hoi hoi,
heb jullie gevolgd hoor, maar had nog niet gereageerd, dus doe ik dat nu maar even!!! Wat gebeurt er veel (vooral die balken, waar je straks niets meer van ziet, zooo ondankbaar werk, wat verstopt zit, maar ja, zonder kan ook niet ;))
Vind het zooo gaaf om alles te zien via de foto's het is buiten zooooo mooi geworre!!!
Staat de volgende werk-vakantie alweer gepland?? hihihihi

RedDuck zei

@Arina: We hebben natuurlijk al nagedacht over de indeling. Een voorlopig ontwerp heb ik in Autocad staan. Ik zal eens kijken of ik hiervan een plaatje op de blog kan zetten.

@Carla: Zelf heb ik nog een week 'werk'-vakantie. De rest moet weer in de avonduurtjes en weekenden. Verderop in het jaar neem ik nog een week vakantie. Weet nog niet wanneer. De (uitdagende) planning is wel dat de eerste helft af is met de Kerst.